Inkoopnetwerk

Inkoopnetwerk voor ondernemers

DGA Nederland is opgericht door ondernemers voor ondernemers. Wij helpen elkaar in het verlagen van de vaste lasten zoals huur, verzekeringen, energie, afval, telecom etc. Door de kracht van ons inkoopnetwerk kunnen we betere prijzen voor je bedingen bij leveranciers.

Wij zorgen ervoor dat je voor precies dezelfde diensten minder hoeft te betalen. Onze inkoopspecialisten voeren alles kosteloos voor je uit en bieden daarbij 100% besparingsgarantie. Van jouw kant hoef je hier verder geen tijd in te steken. Dat is wat wij nu noemen ‘zaken voor elkaar’.

R

InkoopScan met full-service overstapbegeleiding om gegarandeerd direct en blijvend te besparen op vaste lasten.

R

Volledig inzicht in en grip op lopende contracten met onze professionele contractmanagers.

R

Toegang tot het DGA Nederland-platform om collega-DGA’s aanbiedingen te doen én gebruik te maken van hún aanbiedingen.

R

Onbeperkt inkoopadvies van onze experts met de scherpste prijzen en de beste voorwaarden.

Ik wil profiteren van het inkoopnetwerk van DGA Nederland

Wij garanderen een betere deal voor je vaste lasten. NEEM CONTACT MET MIJ OPMEER INFORMATIE

Randzaken die we volledig van je overnemen

Wij zorgen ervoor dat je voor onderstaande diensten minder gaat betalen tegen gelijkwaardige of betere condities. Onze inkoopspecialisten nemen je hierbij al het werk uit handen. Je hoeft hier verder geen tijd in te steken. Dat is wat wij nu noemen ‘zaken voor elkaar’.

Energie

Telefonie

i

Drukwerk

Afval

Betalingsverkeer

Verpakkingsmateriaal

Brandstof

Beter resultaat met onze specialistische kennispartners

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten. Deze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, prijs, kennis van zaken en service. Ben je op zoek naar een specialist dan besparen we je graag tijd door je snel in contact te brengen met de juiste persoon. Bovendien hebben onze inkoopspecialisten een scherp tarief bedongen voor leden van DGA Nederland. Dat is wat wij nu noemen ‘zaken voor elkaar’.

Premie-onderzoek

Personeel

ICT

Z

Privé

Huisvesting

Financieel

Horeca & Handel

Juridisch

In samenwerking met

Ja, bevrijd mij van randzaken!

Toekomen aan écht ondernemen in de zekerheid dat randzaken gewoon goed geregeld zijn. Onze inkoopspecialisten nemen graag de tijd om te laten zien hoe we jouw bedrijfsresultaat kunnen verbeteren door gebruik te maken van ons inkoopnetwerk. Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.