Werkwijze

Stap 1

Stap 1

Samen bespreken we welke kostenposten de beste kansen bieden. Je geeft ons toestemming om deze besparingen te realiseren voor je bedrijf.

Stap 2

Stap 2

Namens jouw bedrijf neemt onze binnendienst contact op met je leveranciers om exact de huidige kosten en voorwaarden in kaart te brengen.  

Stap 3

Stap 3

Wij vragen offertes op bij leveranciers die momenteel de scherpste prijzen hebben. We vergelijken daarbij appels met appels.  

Stap 4

Stap 4

We sporen verborgen kosten, boetes, toeslagen etc. op in de kleine lettertjes. Een helder prijsvergelijk om tot een netto besparing te komen.  

Stap 5

Stap 5

Pas wanneer hiermee de garantiebesparing is behaald wordt de offerte doorgevoerd. Wij verzorgen hierbij de volledige overstap begeleiding.  

Stap 6

Stap 6

Je ontvangt een onderbouwing met de behaalde besparingen. Van de overstap zelf merk je verder niets, anders dan de lagere kosten.

In samenwerking met

Ja, bevrijd mij van randzaken!

Toekomen aan ├ęcht ondernemen in de zekerheid dat randzaken gewoon goed geregeld zijn. Onze inkoopspecialisten nemen graag de tijd om te laten zien hoe we jouw bedrijfsresultaat kunnen verbeteren door gebruik te maken van ons inkoopnetwerk. Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.