Wie ben jij?

Over Jou

Je bent een van de echte helden in Nederland, de backbone van de Nederlandse economie, de vent achter de tent. Met eelt op de handen, sterke schouders en zonder cape of masker sta je in alle vroegte voor je zaak om als eerste de deur te openen en aan het einde van de dag ben je de laatste die afsluit. Als directeur en eigenaar (DGA) zorg je voor stabiliteit en draag je de verantwoordelijkheid voor je personeel en hun families. Je bent een slimme ondernemer die niet afgeleid wil worden van de zaken die er toe doen.

Je hebt weinig tijd en wat anderen beter kunnen besteed je uit. Zaken moeten gewoon goed geregeld zijn! Je lidmaatschap van DGA Nederland bevestigt dat je een slimme ondernemer bent. Wij bevrijden ondernemers van randzaken, zodat jij bezig kan zijn met waar het echt om gaat – Koerszetten, bouwen, knokken, pionieren, kortom; écht ondernemen!

De vrijheid van écht ondernemen in de zekerheid dat je randzaken gewoon goed geregeld zijn.

Ja, bevrijd mij van randzaken!

Toekomen aan écht ondernemen in de zekerheid dat randzaken gewoon goed geregeld zijn. Onze inkoopspecialisten nemen graag de tijd om te laten zien hoe we jouw bedrijfsresultaat kunnen verbeteren door gebruik te maken van ons inkoopnetwerk. Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.