Wie zijn wij?

Door ondernemers voor ondernemers

Wij zijn DGA Nederland. Onafhankelijk en verbindend. Met groot respect voor de moed van ondernemers streven we ernaar om Nederland weer op de kaart te zetten als hét land van de ondernemers. Onze belofte: de handen vrij om verder te ondernemen én een beter bedrijfsresultaat. De lancering van ons inkoopnetwerk in 2014 is hierbij slechts de eerste stap geweest.

Innovatie

DGA wil met name door innovatie straks de grote vraag aan kunnen. Op dit moment bestaat ons innovatieteam uit 3 back-end developers en we zijn op zoek naar nog 2 back-end developers en 1 front-end developer. Interesse? Neem contact met ons op.

Ons doel is groot en omvangrijk. We willen een platform ontwikkelen, waar bedrijven de inkoop van hun vaste lasten zoals bijvoorbeeld energie, water en internet gecentraliseerd kunnen inkopen. Uiteindelijk moet er een portal komen waarop een bedrijf/klant kan inloggen, en waar dan alle contracten/facturen e.d. van alle vaste lasten te vinden zijn. De klant kan dan met een druk op de knop alle facturen in een keer betalen. Dit is niet alleen praktischer, maar langs deze weg kunnen bedrijven optreden als collectief waardoor alle klanten van het platform altijd de beste deal hebben.

De vrijheid van écht ondernemen in de zekerheid dat je randzaken gewoon goed geregeld zijn.

Ja, bevrijd mij van randzaken!

Toekomen aan écht ondernemen in de zekerheid dat randzaken gewoon goed geregeld zijn. Onze inkoopspecialisten nemen graag de tijd om te laten zien hoe we jouw bedrijfsresultaat kunnen verbeteren door gebruik te maken van ons inkoopnetwerk. Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.